ontdek de sfeer van Parijs in Utrecht
Reserveer een tafel
Klassiek, verfijnd en toch hedendaags!
Proef de Franse sfeer
Chefkok Robin Drega werkt vanuit een klassiek Franse basis. Puur, eerlijk en zonder poespas. Klassiek betekent hier niet dat er bij Hermitage niet modern wordt gekookt. De ervaren Drega weet precies wat de moderne gastronomie inhoudt. Resulterend in verfijnde, culinaire creaties. Uitsluitend verse ingrediënten passende bij het seizoen en uitnodigend opgemaakte borden. Dit alles geserveerd met een glimlach en een ambiance die een warme en aangename sfeer uitademt.
Uiteraard wordt zowel in de keuken als in het restaurant gewerkt met oog voor een betere wereld.
Goed zijn voor mens, dier en milieu staat hoog in het vaandel.
Borrel & bites
Bij de borrel zin in een oester? Deze wordt live bereid vanuit onze oesterbar! Liever iets warms? Ga dan lekker voor één van onze warme bites.
Cocktails & GT's
Maak er een feestje van met een heerlijke cocktail! Sweet, sour of spicey, genoeg om uit te kiezen. Of laat je verassen en vraag een cocktail special aan bij onze barman.
Wijnen
De uitgebreide wijnkaart biedt voor elk wat wils, met mooie witte, rosé en rode wijnen uit Europa. Ook een aantal mooie verrassingen van eigen bodem.